Wie is Jans?

In februari 2014 openden wij, Nick & Sasja, broer & zus, onze deuren in een prachtig Rijksmonumentaal pand aan de Brabantse Turfmarkt in Delft. Met een enorme bak aan oude recepten en ervaring van onze vader en opa begonnen wij aan het avontuur wat Jans heet.

Opgegroeid boven de oude winkel Banketbakkerij Roodenrijs, 2 deuren verderop, zijn wij zeer gedreven en zet Jans weer exact dezelfde kwaliteit als vroeger neer. Mooie ambachtelijke, huisgemaakte producten zoals de ouderwetse Moorkoppen, Lange Delfjes, Slagroompunten en Mokka Schuim.

En natuurlijk mag de Jan Hagel niet ontbreken in ons assortiment, het koekje waar alle Delftenaren voor omfietsen! Zet daarbij de perfecte kop ILLY koffie neer en je zit op rozen.

Bij Jans kom je erachter dat dingen smaken zoals ze horen te smaken.

De huisgemaakte eiersalade op het overheerlijke verse brood Van Menno of de biologische rosbief van Hoeve Biesland, met zoveel liefde gebraden door Sasja zoals onze oma het vroeger ook deed. Daar eet je letterlijk je vingers bij op. Trots zijn wij...op alles wat Jans te bieden heeft! 

Zit in de zomer op ons prachtige gezellige terras voor onze winkel en kijk naar alles wat er voorbij komt! Op donderdag en zaterdag verplaatsen wij ons terras naar onze binnenplaats achter de winkel in verband met de markt die bij ons voor de deur staat. U kunt ons terras dan bereiken via de poort tussen Sounds en Kruidvat in. Aan het einde van deze poort vindt u onze zeer zonnige terrastuin waar u heerlijk tussen de monumentale pandjes van Delft zit.

Wij zijn zeer toegankelijk voor kinderen! Een leuke speelhoek met allerlei speelgoed, een ruime verschoningsruimte en voldoende kinderstoelen. Ook op onze menukaart zijn wij de kinderen niet vergeten!

bakkerij icoon
Eigen gebak
ijs icoon
Heerlijk IJs
koffie icoon
Illy Koffie