• Ontbijt
  • Lunch
  • Koffie
  • Banket
  • IJs
Openingstijden
woensdag t/m vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
10:00 - 17:00

Ontbijt en lunch

Zin om uitgebreid te komen ontbijten met wentelteefjes, croissants en een goede kop
koffie? Of liever ’s middags een broodje huisgemaakte eiersalade met oude brokkelkaas? Het kan allemaal! De ontbijt- en lunchkaart staan vol pure gerechten met voor ieder wat wils.

reserveer een tafel

Wij zijn ontzettend trots op onze menukaart. Bij Jans krijg je geen half werk op je bord maar zorgvuldig uitgekozen ingrediënten: een mix van biologisch, fair trade en regulier.

Glutenvrij

Bij Jans is het zeer goed mogelijk om glutenvrij te ontbijten en te lunchen. Al onze broodjes kunnen gemaakt worden met glutenvrij brood. Wij gebruiken hier glutenvrij brood van Yam Glutenvrij voor.

Naast de lunch- en ontbijtkaart hebben wij ook in onze gebaksvitrine verschillende opties. Je kunt kiezen uit meerdere taarten, macarons en gebakjes. Zelfs onze specialiteit, het nogatientje, is glutenvrij!

Benieuwd naar de glutenvrije taarten en gebakjes? Klik hier voor een voorproefje! 

BARISTA KOFFIE VAN ILLY

Wij schenken dagelijks verse koffie van Illy. Deze heerlijke koffie hebben wij in verschillende varianten, van een sterke cortado tot een latte macchiato.

Wel zin in een kop koffie, maar niet in cafeïne of melk? Geen probleem! Onze koffies kunnen ook decafé of met soja-, haver-, of lactosevrije melk gemaakt worden.

Zien wij u snel bij ons voor een heerlijke kop koffie?

Wist je dat...

Sinds 2014 vind je Jans aan de Brabantse Turfmarkt in Delft. De zaak wordt gerund door Nick Roodenrijs, die al de vierde generatie banketbakker is uit de bakkersfamilie Roodenrijs. Voor veel Delftenaren een bekend begrip van vroeger: banketbakker Roodenrijs. In 1926 opende overgrootopa Joop op de Brabantse Turfmarkt de deuren van de bakkerij, die er tot 1999 heeft gezeten. 

15 Jaar later en 2 deuren verderop ontstond Jans, waar nu met recepten van vroeger én een heleboel nieuwe inspiratie nog steeds mooie ambachtelijke producten worden gemaakt!

IJs uit eigen bakkerij

Het ijs van Jans komt allemaal uit eigen bakkerij… en daar zijn wij trots op! In de zomer kun je bij ons kiezen uit 16 verschillende smaken, met onder andere gezouten karamel, bosbes, bokkenpootjes, pistache, mango en witte- of pure chocolade . Wij streven ernaar om met zo puur mogelijke ingrediënten ons ijs te bereiden en dat proef je!

Zo wordt ons sorbetijs gemaakt met echt fruit en zitten er geen onnodige toevoegingen in. Het sorbetijs is veganistisch, glutenvrij en lactosevrij. Ideaal voor mensen met intoleranties of allergieën dus!